Organul Orban

Am suficiente dovezi că nu sunt un fan al doamnei Elena Udrea, actualul ministru al Turismului. În postura sa de om politic şi demnitar, am avut şi am încă destule să-i reproşez, însă ori de câte ori i-am bătut obrazul de cetăţean deranjat de una sau alta, am încercat să fiu imparţial, ca românul, vorba lui nenea Iancu Caragiale, adică liber de păcatul curvăsăraiei gazetăreşti.
Numirea Domniei sale la frâiele turismului mioritic am considerat a fi, mai degrabă, o chestie de imagine, precum mascota, care, pe lângă înfăţişarea agreabilă, uneori chiar sexoasă, are sub blondul scalpului destule argumente neuronale pentru a fi considerată şi inteligentă. Elena Udrea este feminină. Puţină maimuţăreală răsfăţată, mai un decolteu provocator, o minijupă cât să lase la vedere o pereche de picioare standard, o ţoală elegantă, de catalog, jovială şi volubilă, atât cât este necesar unei persoane cu şarm. La vremea respectivă, când a fost cooptată în Guvernul Boc, am spus că turismul autohton va avea ce arăta în lume, începând chiar cu atuul forte, cum că România are cele mai frumoase femei, iar Elena însăşi va fi garanta celei mai eficiente reclame.
Mda, numai că doamna Udrea, dincolo de păcatul frumuseţii şi al inteligenţei, a mai dospit şi altele, pentru care, iată!, i se pregăteşte nota de plată, în cadrul Comisiei de Anchetă Parlamentară, unde îi este vârâtă mâna-n sutien după nişte sume cheltuite, zic ei, nejustificat, pentru promovarea ţării în lume. Este o abureală totală! Pute de la mare distanţă a hazna politică şi a mahala dâmboviţeană! Comisia respectivă a demarat ancheta direct din viteza a patra, pornind de la nişte perdele, ce nici măcar nu erau cumpărate, şi a ajuns la tot felul de chiţibuşării, doar-doar o vor prinde la blondă cu chiloţii-n vine. Tam-tamul este cu atât mai mare, cu cât Elena Udrea le râde-n nas şi îi tratează cu sictir, fapt ce a rănit orgolii aprige şi a stârnit ambiţii cu valenţe de cataclism. Unii spun că toată ţigăneala are tentă politică, ştiut fiind că ministrul Turismului este în tabăra cârmaciului Băsescu, care, nu mai este nici un secret, trebuie decapitat de securea PSD – PNL. Alţii au lansat ideea că ar fi tentativa unei răzbunări, tot politice, din moment ce Comisia este condusă de liberalul Ludovic Orban, fostul ministru al Transporturilor, cel care a finalizat tot atâţia kilometri de autostradă cât i-a fost şi mandatul.
Să nu uităm însă că menestrelul ocazional (că are veleităţi de cântăreţ!) a fost coleg de partid cu Elena Udrea, pe vremea când Partidul Naţional Liberal era condus de Tăriceanu şi clica. Frustrat de faptul că Lenuţica Barbie a părăsit, cu nuri cu tot, ceata tăriceilor tocmai când băloşea mai tare după formele-i apetisante, lui Orban îi ies acum ochii din orbite, ca să o radiografieze la pielea goală pe blondină, numai că ce-i iese pe gura strâmbă de oftică ne face să credem că lui Orban îi sunt necesare câteva pilule de  Orbit. Ludovic n-are sânge regal, ci de misogin vădit! Dacă nu şi-ar ţine creasta năclăită cu gel, ar avea părul măciucă în cap de ură când o acuză pe Udrea, iar când vorbeşte ţine dinţii încleştaţi, ca să nu-şi urle visele erotice neîmplinite. „Greşeala” cu…”Organ”-ul din raportul remis de Elena a fost nu numai intenţionată, dar şi parşivă, căci nu la organul de control se referea bălăioara! 
Pe lângă grandomania greţoasă afişată zeflemitor de organul Orban, Elena Udrea mai are un adversar redutabil în cadrul menţionatei Comisii, numai că, de această dată, este o…EA: Adriana Săftoiu, fostă consilieră a preşedintelui Băsescu şi soţia fostului director SIE (Serviciul de Informaţii Externe), Claudiu Săftoiu. Dat afară după cinci luni pentru grave erori şi incompetenţă, brunetul Săftoiu şi-a asmuţit soţia împotriva lui Băse, de la cabinetul căruia a plecat, într-un final, prin demisie. Săftoii au început să dea pe goarnă, pe la anumite televiziuni şi ziare, cam tot ce-l putea denigra pe preşedintele ţării. Acum, în ghearele Adrianei este Elena Udrea! Nu cred să aibă fantezii sexuale cu ea, dar, fără îndoială, şi-a propus să o „facă”, iar cu organul lui Orban alături, speră la un…ménage à trois de pomină.

Cristian Lodroman

Publicat în "Aşii Români" pe  3 septembrie 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.