Roma, români, rromi

   Cazanul xenofob este din nou pus pe foc la Roma, iar ingredientul preferat aflat în clocot este emigrantul român. Chibritul a fost aprins după ce presa din „Cizmă” a relatat pătimaş despre o adevărată epidemie de violuri pe întreg cuprinsul Italiei, din care cel mai şocant ar fi cel în care a căzut victimă o minoră în vârstă de 14 ani. Ambiguitatea informaţiilor inserate în articolul publicat de „Corriere della Sera” sunt în consonanţă cu cele furnizate de către poliţia locală, cum că sunt, atenţie!, suspicionaţi doi români, de etnie rromă, care ar fi agresat sexual o tânără pe un teren viran din cadrul parcului Caffarella, din cartierul Appio Latino.
    Odată făcute publice astfel de declaraţii, extremismul inflamat s-a pus în mişcare, stârnind panică printre cetăţenii de altă naţionalitate decât cea italiană. Mai mult, tensiunea este alimentată şi prin participarea declarativă a primarului Gianni Alemanno, precum şi a ministrului de interne Roberto Maroni, cel ce a promis că va suplimenta forţele de intervenţie impotriva criminalităţii cu încă 3.000 de soldaţi, ce vor patrula pe străzile Cetăţii Eterne non-stop. Este o nebunie, demenţă totală ce se întâmplă acolo! După istoricul incendiator Nero, Roma pare pregătită pentru un al doilea incendiu purificator.
    Că românii nu sunt uşi de biserici o ştim prea bine! Că „emancipatul” rrom tot ţigan este şi că tot ceea ce ştie (genetic) să facă, face, asta iar nu-i nimic nou sub soare! Dar chiar să fi ajuns noi de groaza lumii, în special a Italiei? Să fim chiar atât de buboşi, plini de lepră socială, de primitivi şi incriminabili? Imposibil de crezut! Îmi este teamă că ne-am obişnuit să acceptăm cu prea mare uşurinţă ostracizarea, iar automutilarea ca personalitate naţională este speculată şi valorificată fără menajament de către Occident. Revenind la ultimele două sau trei abuzuri sexuale mediatizate de către presa peninsulară şi la declaraţiile iresponsabile ale politicienilor radicali, Italia riscă enorm în plan european. Dar nu de grija lor sufăr eu acum, ci de expansiunea extremistă, concentrată predilect în jurul Columnei lui Traian, extremism pe care autorităţile locale nu numai că îl tolerează, ba chiar îl alimentează cu ură şi naţionalism, stârnite tocmai de premierul Silvio Berlusconi, un autentic partizan al doctrinei lui Benito Mussolini.
    Curios să aflu unele date statistice, site-urile italiene mi-au oferit câteva surprize interesante. Populaţia Romei a fost aproximată anul trecut la circa 2,7 milioane de locuitori, din care 92,6% sunt „azzurro vero”, iar polonezii şi românii, cu ţigani cu tot, îşi împart frăţeşte procentul de 6,28. Rapoartele reunite ale carabinierilor şi poliţiei relevă faptul că în 2008 au fost efectuate cu puţin peste 1400 de arestări, din care, oficial, doar 16% au fost atribuite conaţionalilor noştri, faţă de cele 90% avansate de către sursele neoficiale şi cele cu obsesia epurării. În schimb, Italia se confruntă cu o altă problemă, incomensurabil mai terifiantă decât cele două presupuse violuri. Violenţa extremă în cadrul familiei autohtone. În anul 2007, 117 soţii au fost ucise, iar alte 243 au ajuns în diverse stări de gravitate pe patul spitalelor, statistică ce plasează această ţară „civilizată” pe primul loc al violenţei în Europa. Datele au fost date publicităţii la sfârşitul lunii ianuarie de către UDI – Unione Donne in Italia, organizaţie care luptă de ani buni împotriva acestui fenomen.
    Şi dacă tot am pomenit de grupurile extremiste ce-şi fac de cap în Cetatea Groazei, mai trebuie spus că, de curând, au fost arestaţi doi membri ai organizaţiei de extremă dreapta intitulate „Militia”. Cam ciudată asemănarea de nume cu cea despre care ştiam că îţi îndoaie bulanul de cauciuc armat pe spate în caz de abateri disciplinare, doar că această Militia este o facţiune fascistă cu un istoric îngrozitor! Motivul pentru care au fost săltaţi de către poliţie? Păi, cum să vă spun? Le cam stau în gât evreii, pe care îi consideră o ameninţare la adresa statului italian! De fapt, nici pe musulmani nu-i au la ficat, nici pe chinezi şi ar mai fi vreo două rase, dintre care una este neagră, iar alta provine de pe Alpha Centauri.
    Prin urmare, iată realitatea dintr-un stat european: nazismul!

Cristian Lodroman

Publicat pe "Aşii români" şi pe AQVILA: 21 februarie 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.